Osnovne usluge koje nudimo su: savjetovanje i psihoterapija te edukacije iz područja terapije igrom i transakcijske analize.

 

ja     TeaKnezevic200 
Tatjana Gjurković  
                    Tea Knežević  

Centar Proventus d.o.o. vode Tatjana Gjurković i Tea Knežević, obje visoko obrazovane stručnjakinje s višegodišnjim iskustvom individualnog i grupnog rada s djecom i odraslima. Naša uža specijalnost je psihoterapijski rad po principima terapije igrom i transakcijske analize te edukacija za stručnjake iz ova dva područja. Uz navedeno, radimo psihološku procjenu djece do 16 godina i 11 mjeseci te držimo radionice i edukacije po pozivu u različitim institucijama (vrtići, knjižnice, škole, udruge).

Kako bismo omogućile besplatne sadržaje građanima na lokalnoj i nacionalnoj razini, vodimo Udrugu Centar Proventus. Do sada su Udrugu su-financirali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Gradski ured za socijalnu zaštitu i invaliditet Grada Zagreba te Hrvatski zavod za zapošljavanje. Više o projektima Udruge, potražite ovdje

Aktivne smo sudionice raznih domaćih i stranih konferencija, stručnih skupova i edukacija iz područja psihologije, terapije igrom i transakcijske analize. 

U svakom našem obliku rada, njegujemo podržavajući odnos s klijentima, potičući klijente da ostvare svoje potencijale bilo na osobnom ili na profesionalnom planu. Duboko vjerujemo da ako želimo pomoći klijentu da ostvari svoje ciljeve, da trebamo integrirati sva svoja znanja te prilagoditi sebe i svoje znanje svakom pojedincu, svakoj grupi koja nam ukaže svoje povjerenje da im pomognemo. Kroz opisani ko-kreativni proces, i mi same se mijenjamo i razvijamo, postajući bogatije s novim iskustvima sa svakim klijentom i grupom.  

INFORMACIJA: Radi korištenja godišnjeg odmora, tim Centra Proventus neće raditi od 23.07.2016. do 15.08.2016.